Управление на личното богатство

ПУБЛИЧНА ЛЕКЦИЯ

28.11.2012 - 10:30
УНСС, зала П034

 • Как да създадем, как да запазим и как да увеличим личното си богатство? Какво означава да си богат? Какъв е смисълът на спестяването и по какво се отличава от скъперничеството? Каква е разликата между спестяването и пестеливостта? Колко важен е бюджетът? Кога е най-подходящият момент за инвестиции?

  Отговор на тези и други интересни въпроси ще получите на лекцията по УПРАВЛЕНИЕ НА ЛИЧНОТО БОГАТСТВО.

  И още… Искате ли да научите как да:
  – харчите по-малко, отколкото печелите

  – живеете скромно
  – правите нещо смислено със спестените пари
  – контролирате собствената си съдба.

  Това изобщо не звучи сложно и заради това мнозина подценяват темата ЛИЧНО БОГАТСТВО. На лекцията ще бъдат коментирани области и ситуации, които засягат ежедневния живот на всеки един от нас. Подобни теми би трябвало да се обсъждат още в училище. Както знаем обаче, те не се предлагат нито в гимназиите, нито дори в най-добрите университетски програми. А ТРЯБВА!

  Лекцията ще се проведе любезната подкрепа на САИМО и е безплатна за студенти на УНСС.

  ЛЕКТОР
  Теодор Георгиев е консултант и предприемач с опит във финанси, връзки с инвеститори, инвестиционно банкиране и бизнес развитие. През периода 2004-2008 година работи като мениджър „Чужди клиенти” в ИП Карол и УД Карол Капитал Мениджмънт. По същото време отговаря за над 50 клиенти с индивидуални инвестиционни портфейли към Карол. През 2001-2004 работи в счетоводна фирма в Масачузетс, САЩ.
  Бакалавър по Финанси от УНСС и специалист по Бизнес Администрация от Quincy College (САЩ), Теодор е мениджър на MBAcademy – Management & Banking Academy (www.MBAcademy.eu) от началото на 2010 година – единствената в България тренинг и образователна компания с фокус върху обучения в областта на мениджмънт, финанси, инвестиции и банкиране.

 

Comments are closed.