Втори ОНЛАЙН дебат на тема: „Перспективи и предивикателства пред българската външна политика“

На 08.11.2021 г. от 17:00 часа Студентска асоциация за изследване на международните отношения /САИМО/ има удоволствието да Ви покани на ВТОРИ ОНЛАЙН ДЕБАТ, организиран съвместно с „ Студентско сдружение ЕГО ПОЛИТИКО при УНСС, „ Студентски клуб на политолога /СКП/ при СУ „Св. Климент Охридски“ и „ Студентски дипломатически клуб / Students’ Diplomatic Club /СДК/ при СУ „Св. Климент Охридски“ и на тема: „Перспективи и предизвикателства пред българската външна политика”.

Основните теми, разделени в 3 панела, които ще бъдат разгледани по време на събитието са:

✓ Енергийната криза и „Зелената сделка“ /Зеленият пакт/

✓ Европейско разширяване и интеграция

✓ Въпроси за сигурността

Подтикнати от нуждата за информираност и отговорност на избора, който студентите ще направят на предстоящите предсрочни парламентарните избори на 14.11.2021г, организациите в НПО – сектора, чийто основен фокус е съсредоточен в сферата на международните отношения и външната политика, отново насочват вниманието ни към онези теми, които се превръщат във все по-важни приоритети във външнополитическия дискурс на България.

Събитието ще се излъчва на живо и всеки ще има възможност да зададе въпросите си. Очаквайте съвсем скоро информация, кои ще бъдат представителите на политическите партии!

Поканени са представители от:

- КП “ГЕРБ” и “СДС”

- КП “БСП ЗА БЪЛГАРИЯ”

- ПП „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“

- КП „ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА“

- КП “ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ - ОБЕДИНЕНИЕ“

- ПП „ИМА ТАКЪВ НАРОД“

- ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Призоваваме всеки, който има интерес към външната политика на страната ни и желае да направи своя информиран избор, да вземе участие и да зададе своите въпроси.

Линк към събитието:

https://fb.me/e/1PgBstwZl

Comments are closed.