Викторини 2011

12.12.2011 - 12:30
зала 3074 и зала 3075, УНСС

За поредна година САИМО организира Викторини за първи и втори курс „Политически науки“ по две от основните дисциплини – История на политическите идеи (за първи курс) и Европейска интеграция (за втори курс). Това мероприятие, което се превърна в традиция на САИМО преди коледните празници и в края на семестъра, дава стимул на студентите да се подготвят добре по посочените дисциплини и да покажат знанията си.

Викторината за първи курс, която и тази година САИМО организира в партньорство с Его Политико,  ще се проведе на 12-ти декември (понеделник) от 12:30ч. по време лекцията по История на политическите идеи в зала 3074 ( и за двата потока). Всеки един отбор ще се състои от 5-ма човека, които да представят съответната административна група.

Викторината за втори курс ще се проведе на следващия ден – 13-ти декември (вторник) от 09:00ч. в зала 3075 (и за двата потока). Отборите ще са 8 на брой. Всеки един от тях ще се състои от 5-ма човека, които ще представят съответната административна група.

И за двете Викторини са подготвени въпроси от материята на дисциплината, актуални и основни, разпределени в два или три кръга – затворени въпроси с няколко възможни отговора, въпроси тип „да/не“, отворени въпроси със свободен отговор.

Желателно е и по двете дисциплини отборите да са предварително сформирани, а не на място в деня на играта!

За класиралите се на първо, второ и трето място ще има изненади и сертификати за доброто представяне!

Ако имате допълнителни въпроси или неясноти, не се безпокойте да се свържете с нас на електронен адрес office@saimo-bg.org

Comments are closed.