Ден на чуждестранните студенти

ДИСКУСИЯ

1.03.2012 - 15:00
Голяма конферентна зала, УНСС

Не е тайна, че в Университета за национално и световно стопанство всяка година пристигат студенти от различни държави – Полша, Чехия, Испания, Украйна, Казахстан, Молдова, Турция и много други. Тези студенти остават в университета за различен период от време, но винаги носят със себе си дух и настроение от своята страна, които допринасят за разнообразната културна атмосфера в УНСС. Независимо от къде идва всеки чуждестранен студент, той трябва да се чувства добре дошъл тук. Денят на чуждестранните студенти е ден за тези, които избират да учат тук, в България, където ще бъдат посрещнати от много усмихнати и позитивни млади хора.

На празничния 1-ви март в Голяма конферентна зала на УНСС ще се проведе Ден на чуждестранните студенти. Събитието е с начален час 15:00 ч. и включва изнасяне на няколко презентации, с които студенти от други държави ще отговорят на въпроса „Какво е да бъдеш чуждестранен студент?”.

В програмата се предвижда и награждаване на отличниците сред чуждестранните студенти в УНСС. След това всички присъстващи са поканени на коктейл пред залата, по време на който български и чуждестранни студенти ще могат да си поговорят в неформална обстановка.

Организатори на събитието са Студентската асоциация за изследване на международните отношения (САИМО), Студентски съвет при УНСС и Университетски център за мобилност на студенти и преподаватели в УНСС.

*Събитието ще се проведе на английски език.
*Можете да потвърдите своето присъствие във facebook.

Comments are closed.