Ежегоден Пролетен бал на катедра „Международни отношения“, 2023 г.

На 12 май в "Топлоцентрала" САИМО организира своя традиционен Пролетен бал на възпитаниците на Катедра "Международни отношения" - УНСС .
Диан Генов, като настоящ
председател на САИМО, откри събитието с няколко думи, след което даде възможност на официалните гости - доц. д-р Пламен Ралчев, ръководител на катедрата "Международни отношения", Борислав Попов, представител на Пощенска банка, Илиян Чабуклийски, председател на Студентски съвет УНСС , и Даниел Парушев, председател на Национално представителство на студентските съвети , да приветстват присъстващите.
Събитието се свързва с приключване на академичната година, но и рождения ден на Асоциацията, която тази година навърши 24 години.
По време на официалната част САИМО бе наградено от Националното представителство на студентските съвети за значим принос в утвърждаването на студентските политики и насърчаване на студентската активност сред младите хора в България. От своя страна, САИМО награди студентите отличници от всички курсове, за да поощри техните академични постижения през изминалата учебна година.
След откриването, всички гости, сред които представители на институции и академичната общност, партньори и приятели на Асоциацията, както и Алумни членове, имаха възможността да се насладят на приятен коктейл.
Благодарим на Студентски съвет и на Пощенска банка за оказаната подкрепа при организирането на това събитие!
Благодарим също така на всички, които уважиха Пролетния бал!
галерия: Самуил Караколев

Comments are closed.