София след изборите – дискусия с кандидат- кметовете на София

На 05.10.2019г. Студентската асоциация за изследването на международните отношения имаше честта, заедно със Студентски съвет при Софийски университет, Студентски съвет при УНСС, Студентски клуб на политолога към СУ, ЕГО Политико, Студентски съвет при ВУТП, Студентски съвет при НМА, Студентски съвет при УАСГ, Студентски съвет при ВСУ "Любен Каравелов" и Клуб Дебати УНСС, да бъде сред съорганизаторите на публична дискусия на тема “София след изборите”, провела се в Аулата на Софийския университет.
В събитието взеха участие независимите Борис Бонев от "Спаси София" и Мая Манолова, подкрепена от БСП, арх.Борислав Игнатов от "Демократична България", Ангел Джамбазки от ВМРО, както и заместващият Йорданка Фандъкова в дебата Елен Герджиков от ГЕРБ, който е председател на Столичния общински съвет. Провелата се дискусия бе интересна и ползотворна, като се дадоха отговори и предложения по важни теми като: презастрояването на Студентски град, пакирането по тревните площи, чистотата на столицата, нощен градски транспорт, улично осветление, чистота на въздуха и пр. Надяваме се диалогът по темата за столицата да продължи и след местните избори! Напомняме Ви, че всеки, който желае да гласува в София, въпреки че няма постоянен адрес тук, може да го направи, като подаде заявление за това - https://www.cik.bg/bg/mi2019/duedates .

71539220_2663428230363368_903510301301800960_n

Иванина Петрова -  редовен член Веселин Ташев - член на Управителен съвет Дебора Минева - председател. Божидар Миладинов - член на Контролен съвет. Васил Георгиев - редовен член.

Comments are closed.